Top

Dobrodošli u Animavet

PVU ANIMAVET je osnovana 4.11.2002. kada je i otvorena prva ambulanta u Tuzima pored Podgorice. Osnivaci su DVM Husein Ljumić i vet.spec. Branko Zivković.

Nakon godinu dana otvorena je i druga ambulanta u Podgorici Jerevanska 1.

Sada u ove dvije ambulante rade 2 dipl.veterinara 1 veterinar specijalistaa a za male zivotinje i 4 veterinarska tehnicara kao i 1 radnik sa SSS.

Primarna djelatnost ustanove je zdravstvena zaštita svih domaćih životinja. Pod zdravstvenom zaštitom podrazumijevamo preventivu i liječenje životinja.

ANIMAVET 1 dominantno se bavi tkz. velikom praksom tj liječenjem krava,ovaca,koza,svinja,konja…

ANIMAVET 2 se bavi dominantno preventivom i liječenjem kućnih ljubimaca. Ustanova takođe za potrebe Veterinarske uprave vrši i mjere iz Operativnog programa, poslove inspekcijskog nadzora u klanicama na području opštine Danilovgrad, poslove DDD-a, nadzor pasa lutalica smještenih u azilu na Vrelima ribničkim.

ANIMAVET 1 ima registrovanu prodavnicu stočne hrane u Tuzima gdje farmeri mogu po povoljnim cijenama kupiti stočnu hranu.

ANIMAVET 2 ima registrovan pet -shop sa širokom paletom hrane za pse , mačke,papagaje i kanarince:

Hill’s program za štenad , odrasle pse i radne pse Medicinske hrane firmi Hill’s i Royal canin.

Happy dog program za štenad i odrasle pse.

Morandi program, za odrasle pse.

Purina program za štenad i odrasle pse.

Friskies program – za odrasle mačke.

Padovani ( za papige i kanarince).

Royal canin program za mačiće, kastrirane mačke i probirljive mačke. Naš pet-shop Vam nudi takođe bogat program za Vaše ljubimce ogrlica, povodaca, korpi za spavanje, prsluka,kozmetike, igračaka,grickalica,četki itd… Svake nedjelje akcije sniženja cijena.

Zakažite sastanak